Miért és minek?

Aloha! Ahogy Hawaiin mondják. Köszöntelek, szeretetben, részvétben, együttérzéssel és kedvességgel, ugyanis mindezt a jelentést hordozza magában ez a polinéziai származású szó. Nagyon fontosnak tartom az élethez és különösen az anyák életéhez való hozzáállásban ezeket a szavakat és hozzá kapcsolódó érzelmeket, ezért választottam ezt a blog címet.

Molnár Csilla vagyok. Mi a célom ezzel a bloggal? Hogy adjak valamit magamból, megmutassam, láthatóvá váljanak gondolataim a nőiségről, anyaságról, érzelmekről.

Ki vagyok én? Két gyermek anyukája, férjem felesége, nő, édesanyám és édesapám kislánya, bátyáim húga, barátnő, szerető, háziasszony, házvezetőnő, takarítónő, szakács, babysitter, egészségügyi főnővér, társalkodónő, öltöztető, mesemondó, mosdató, ringató, színész, tréner, meseíró, sofőr és még azt hiszem sorolhatnám, biztos eszedbe jut még pár szerep, ha érted mire gondolok...

Sokat foglalkozom önismerettel, érzelmekkel, lelki fejlődéssel, mind a magaméval, mind a szeretteimével. Keresem a válaszokat a boldog és kiegyensúlyozott életre, melyre minél előbb és minél több választ akarok találni!

Életcélom, hogy adjak a bennem lévő mosolyból, szeretetből, elfogadásból és értékekből. Támogatást nyújtsak a nőknek, férfiaknak, édesanyáknak, édesapáknak, nagyszülőknek, gyerekeknek, akik szeretnének fejlődni és a boldog élet titkát keresik, hogy azt tovább is adhassák gyermekeiknek.

Hiszem, hogy alapkövei a gyermekeink nyugodt gyermek- és felnőtt korának MI édesanyák VAGYUNK elsődlegesen. Tőlünk nagyban függ, hogy milyen ember lesz és mennyire állja meg a helyét az életben, ezért értük kell tennünk magunkért! Foglalkozni kell érzelmeinkkel, megélni azokat és nem elrejteni a világ előtt, amilyenben manapság élünk.

Hiszen elsősorban mi, édesanyák mutatjuk meg gyermekeinknek már a fogantatásuk pillanatától az érzelmi biztonságot, tőlünk tanulják meg milyen a gondoskodás és törődés, rajtunk keresztül tapasztalja meg, hogy viszonyuljon az emberekhez és mire számíthat a világtól.

Ez bizony nagy felelősség és sok odafigyelést, energiát igényel. Olykor hálás, olykor igen fárasztó feladat a mindennapokban. Azt gondolom pont ezen lelki terhek miatt nagy szükségünk van egymás támogatására, a kikapcsolódásra, feltöltődésre nem csak fizikailag hanem szellemileg is.

Szeretnék hozzá járulni akár csak gondolataimmal, ahhoz a fejlődési úthoz, amin egy édesanya megy keresztül a gyermeke születésétől kezdve, és lehetőséget teremteni arra, hogy együtt fejlődjünk, együtt találjuk meg a kiegyensúlyozottság módját és eszközeit.

Olyan tréningeket szervezek, amik rólunk szólnak, ahol fejlődünk érzelmileg, nyíltan és őszintén beszélhetünk, mert megértjük és elfogadjuk egymást, hisz egy hajóban evezünk, az anyaság hajójában.

Gyertek, kövessetek, hogy minél többen mutathassuk meg a bennünk rejlő érzelmi kincseket, értékeket! Találjuk meg együtt mik az anyaság nehézségei és azokra mi a megoldás!

csilla01.jpg