Üdvözöllek az AlohaMom blogon!

Molnár Csilla vagyok és ahogy a bemutatkozásomban is olvashatjátok... Két gyermek anyukája, férjem felesége, nő, édesanyám és édesapám kislánya, bátyáim húga, barátnő, szerető, háziasszony, házvezetőnő, takarítónő, szakács, babysitter, egészségügyi főnővér, társalkodónő, öltöztető, mesemondó, mosdató, ringató, színész, tréner, meseíró, sofőr és még azt hiszem sorolhatnám, biztos eszedbe jut még pár szerep, ha érted mire gondolok...

Miért vagyunk a világon? Mi a célunk az életben? Hogyan lehetünk boldogok? Mi a boldogság? Mi kell ahhoz, hogy elérjük az általunk vágyott boldogságot, teljes életet? Fontos vajon a bennünk élő jó? Van egyáltalán olyan? Az a bizonyos eredendő jóság ott van mindenkiben? Ha igen, akkor hogy tudunk arra figyelni és mit tudunk azért tenni, hogy meg is maradjon és használni is tudjuk? Milyen az anyává, apává, szülővé válás? Vannak árny oldalai is, amikről nem beszélünk a nagy plénum előtt? Akik a játszótéren elmondják, hogy minden tökéletes és imádnak anyák lenni, minden úgy megy ahogy a nagy könyvben meg van írva, azok vajon mind igazat mondanak? Nincs itt valami, amiről sosem beszélünk? Nincsenek olyan kételyeink szülőként, amiket még magunknak is félünk megfogalmazni, nehogy felbukkanjon valami "szörny a szekrényben"?

Ezekre és hasonló kérdésekre keresem a válaszokat! Lehetőleg minél előbb és minél több választ akarok találni, hogy javíthassunk a saját világunkon minél előbb és minél hatékonyabban.

Örülök, ha velem tartasz! Olvass, kövess, kommentelj, ha úgy tartja kedved, írj kérdéseket, amikre válaszokat találhatunk!

Mahalo (Hawaii nyelvben annyit tesz, Köszönöm!) 

girl-2696947_1920.jpg