Karácsonyi üzenet

Ha belefáradtál az ajándékok utáni rohangálásba és szeretnéd visszahozni a karácsony igazi lényegét, akkor itt egy ajándék ötlet, ami nem mindennapi.

A modern szeretet a szívet elhagyva a fejbe ment. Azért vannak fejfájásaink, mert a szív helyett a fej kezdett a szeretet után nézni. Szegény szív elvesztette a szeretetet és boldogtalan. Kortól függetlenül, fiatalok, idősek, sőt még a kisgyerekek is, mindenki szeretetet keres.

Az a jó hír, hogy a szívből jövő szeretet kifejezésére rengeteg lehetőségünk és módunk van, amelyekkel könnyedén meg tölthetjük szívünket újra és újra. Sokszor elég egy pillantás, egy elmerengő, sugárzó szempár vagy egy érintés, ölelés és ha mindehhez néhány kedves szó is párosul, akkor azt hiszem csoda is történhet.

glitters-1868276_1920.jpg

Ha esetleg pár nappal az ünnepek előtt még mindig bajban vagy, hogy kinek mit vegyél ajándékba, akkor ajánlok Neked egy egyszerűen megvalósítható ötletet, amellyel igazán különlegessé teheted szeretteid ünnepét. Nem kell hozzá más, mint egy szép üdvözlő kártya méretű papír, egy toll és a szíved. Keress egy meghitt és nyugodt helyet a lakásban vagy egy hangulatos kávézót a közelben és gondold át a megajándékozni kívánt személyben mit szeretsz a legjobban. Mik azok az értékek, ami miatt felnézel rá, amiért szereted, amiért különleges számodra. Mit tanultál tőle, milyen igazán kedves emléket őrzöl a szívedben, amit talán sosem meséltél még el neki. Melyik volt a kedvenc pillanatod az életedben, amit vele töltöttél. Öntsd szavakba, néhány mondatban foglald össze számodra mitől ragyog a személyisége.

Ha elég bátor vagy ehhez a feladathoz meglátod fantasztikus élményben lesz része mindkettőtöknek vagy épp az egész családnak, ha netán a fa alatt mindenki talál egy ilyen üzenetet. Ne hagyd ki a gyerekeket sem! ;)

Nagyon sok szép szóban, szeretetben gazdag Ünnepeket kívánok!

AlohaMom

 

#AlohaMom, #mindenkibenottvanajó, #együttlennijó

Ha úgy gondolod, másnak is tetszene egy ilyen különleges ajándék ötlet, akkor kérlek oszd meg vele is.

Ha érdekesnek találtad a cikkemet, akkor ezek is tetszeni fognak:

 

Címkék: Gondolatok